این زباله نیست!
♻ لیموترش را پس از فشردن و آبگیری کردن نیز دور نریزید.
پوست لیمو و دانهها،و بقایای آن بخش گوشتیِ هستند، وزباله نیستند.
بخش گوشتیِ ترشِ میوه لیمو، اثر سردیزا و خشکیآور ی دارد.
و برخلاف آن، پوست و دانههای تلخ لیمو گرمی بخش هستند.
مواد تلخ طبیعی چند اثر دارویی دارند از جمله
تقویت معده و کبد
بهبود ترشح شیرههای گوارشی معده
بهبود تولید
و حرکت صفرا در مجراهای صفراوی.
این اثرات، عملکرد گوارش را قوت داده و از پیدایش و انباشت مواد زائد بلغمی در بدن پیشگیری میکنند.
لیمو را پس از آبگیری در آفتاب خشک کرده و بهصورت نیمه درشت نیز آسیاب کنید، و پیش و پس از غذا خوردن به اندازه سر قاشق چایخوری از آن بچشید و نوش جان کنید.
سلیقه چشایی بیشتر ما تلخی ها را نمیپسندد، ولی اگر خودتان با این اندازه تلخی کنار بیایید، از تحمل تلخ کامی بیماریهای متابولیک دورتر خواهید ماند.
این مطلب را به مبتلایان
دیابت
چاقی
کبد چرب
آکنههای مزمن
برسانید.
موارد زیر شاید برایتان مفید باشد.
درباره این سایت