باید ونباید ها در سرماخوردگی

باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی 

⃣۱ _با اولین علایم سرماخوردگی، پرخوری را کنار بگذارید!

⃣۲_تا درمان کامل سرماخوردگی از مصرف غذاهای_سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی های خیلی سرد خودداری کنید.

⃣۳_ در صورت داشتن تب، از مصرف چند دسته خوراکی پرهیز کنید: شیر، گوشت قرمز و میوه های آبداری مثل هندوانه و خربزه.

⃣ ۴-بهترین_غذا در چند روز ابتدای آبریزش رقیق، سوپ جو یا ترخینه است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید. 
شاید این زمان برای شما، هر یکی دو ساعت باشد.

⃣ ۵_سوپ_سرماخوردگی را با کمی گوشت مرغ تازه، جو پرک، هویج، سبزی تازه جعفری و گشنیز تهیه و با لیمو ترش تازه میل کنید. 
افزودن شلغم نیز به این سوپ مفید است. در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه نریزید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پونه پلاس clinictanara وبلاگ احمد خرازی منطقه 16 تهران بیوتی تهران دبلیو کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. گردشگری صنعت ساختمان طراحی سایت در ارومیه فرضیه ماندگار